Touringcar

Moderne touringcars voor een plezierig reis

Touringcar Almere

We bieden touringcarvervoer in Almere en door heel Nederland aan reisbureaus, bedrijven en particulieren aan. We hebben touringcars voor elke gelegenheid in onze wagenpark. Onze mini touringcars hebben 16 zitplaatsen en onze standaard touringcars bieden plaats tot maximaal 55 passagiers. 

We hebben de oplossing voor elke gelegenheid. Of het nu om een bedrijfsuitje, een bruiloft of een reisagentschap gaat, we hebben de mogelijkheid om uw werknemers, gasten of klanten een onvergetelijke reis te bezorgen.

Onze touringcars zijn modern van bekende en populaire merken en uitgerust met de nieuwste Gps-systemen. De touringcars worden goed onderhouden en dagelijks gereinigd.

Chauffeurs zijn professioneel en hebben een geldige rijbewijs en alle benodigde diploma’s. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Ze kunnen zowel Nederlands als Engels spreken.

Boek een Touringcar

What about pricing?

Don’t worry. We provide very nice deals and the most competitive price just for you!
Check Rates

ALLEEN GEKWALIFICEERDE CHAUFFEURS

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en beschikken over een geldige taxichauffeurs vergunning en de benodigde diploma’s. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Ze kunnen zowel Nederlands als Engels spreken.

Boek Nu

Onze Vervoerssoorten

Scan de code